Het Expeditiehuis biedt u de keuze uit drie verschillende vergaderruimtes:

Het Expeditiehuis (€ 95,- per dagdeel)

Het ‘Expeditiehuis’ is onze grootste ruimte met een oppervlakte van 70 m². Deze ruimte is op verschillende manieren in te delen. Veel gebruikte opstellingen voor deze ruimte zijn de blok opstelling, U-vorm, cabaretopstelling en presentatieopstelling. Met de verschillende opstellingen is het Expeditiehuis geschikt voor maximaal 42 personen. Wilt u de ruimte alleen gebruiken voor een presentatie dan kunt u tot een maximum van 75 personen gaan.

Grotere groep? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

De Expeditie safari (€ 65,- per dagdeel)

De ‘Expeditie safari’ is onze safaritent en wordt veelal gebruikt als ontvangstruimte. Onze safaritent is zo ingericht dat hij perfect past bij datgene wat we buiten aanbieden, kortom hij ademt ‘buiten sfeer’. Deze ruimte is erg geschikt voor een welkomstwoord of om in een informele setting een bijeenkomst te houden. De ruimte is geschikt voor circa 60 personen.

Het Expeditiecafé (€ 55,- per dagdeel)

Het ‘Expeditiecafé’ is de meest knusse ruimte die wij beschikbaar hebben voor diverse meetings. Met een oppervlakte van 30 m² kunt u hier met maximaal 20 personen, aan statafels, op een informele manier actief vergaderen. Deze ruimte wordt veelal gebruikt voor de kleinere kortere meetings.

Diverse vergaderarrangementen

PakketPrijsDagdeel / Persoon
Koffie & thee arrangement met lekkernij€ 9,50Per dagdeel
Luxe Broodjes lunch€ 12,50Per persoon
Borrel & Bittergarnituur€ 7,50Per persoon
Koffie & thee arrangement€ 6,50Per dagdeel